The Passage Verdeau

Passage Verdeau on yksi Pariisin katetuista käytävistä, joista monet paikalliset eivät tiedä. Passage Verdeaun klassisella designilla, lasikatolla, on viehättäköiä putiikkeja.

Piilotettu punainen auto MERCI: llä

Merci Concept -kaupan pieni punainen FIAT on tullut ikoninen Instagram-paikka. Mutta on silti suhteellisen vaikea löytää, jos et tiedä mistä etsiä, mikä tekee siitä Pariisin piilotetun jalokiven. Merci Concept Store sijaitsee marais-alueella piilotetun mukulakivikadun päässä. Älä missaa pientä punaista autoa seuraavalla Matkallasi Pariisiin!

Sacre Coeur -karuselli

Montmartre ja Sacre Coeur ovat yksi Pariisin nähtävyyksistä. Mutta useimmat ihmiset suuntaavat suoraan basilikalle johtaviin portaisiin tai vievät funiculairen ylös. Yksi parhaista näkymistä Sacre Coeurille on itse asiassa kaunis karuselli Louise Michel -aukiolla (Metro Anversin vieressä). Se on yksi Pariisin parhaista piilotetuista helmistä, joita monet turistit kaipaavat täysin.

Huvila Léandre

Toinen piilotettu paikka Montmartressa, Villa Léandre on värikäs art deco -katu, jossa on todellisia vanhoja englantilaisia viboja. Ajattele viiniköynnöksiä, jotka ryömivät värillisiä rakennuksia, mukulakivikatuja, kauniita klassisia ovia ja klassisia lyhtykatulamppuja. Tämä on yksi Pariisin upeimmista piilotetuista helmistä, joita et halua missata.

Montmartren tuulimyllyt

Suuntaa Montmartren Rue Lepiciin ja tutustu Moulin de la Galetteen ja sen kahteen tuulimyllyyn. Pariisi oli ennen täynnä puisia tuulimyllyjä, mutta hyvin harvat ovat jäljellä tänään. Monet ihmiset vierailevat Sacre Coeurissa ja Place des Tertresissä, mutta harvat tietävät ottaa kiertotien ja nähdä nämä ihanat puiset tuulimyllyt. Yksi Pariisin todellisista piilotetuista helmistä!

The Cloitre des Billettes

Taianomainen keskiaikainen paikka, joka vain odottaa löytymisen, on Cloitre des Billettes, yksi kaupungin viimeisistä keskiaikaisista luostarista. Sisäänkäynti on ilmainen ja luostarit ovat nyt käytössä taidegalleriana, voit ottaa täällä uskomattomia kuvia ja näyttää täysin erilaisen kadonneen puolen Pariisista.

L’Oasis D’Aboukir

L’Oasis D’Aboukir on todellinen piilotettu helmi Pariisissa, koska monet paikalliset eivät edes tiedä sen olemassaolosta! Tämä pystypuutarha tai mur végétal sijaitsee rue des Petits Carreaux’n kulmassa ja kattaa 250 neliömetriä vehreyttä. Tämän Hymne à la Biodiversitén istutti ranskalainen kasvitieteilijä Patrick Blanc, ja siinä on 7600 kasvia 237 eri lajista. Pystysuora on yksi niistä ainutlaatuisista tuntemattomista pisteistä, jotka ovat todella pysähtymisen arvoisia!

Pariisin suuri moskeija

Ehkä ei sitä, mitä aioit löytää Pariisin liikkeestä, mutta Pariisin suuri moskeija on pakko käydä. Se ei ole vain suuri tavalla, jolla se näyttää ulkona, vaan sisällä törmäät maagiseen sisäpihaan ja rehevään puutarha-alueeseen. Kukkakuvioissa, veistetyissä kaarissa, värikkäissä matoissa ja siellä on jopa teekauppa, kirjasto ja hamam nauttia. Yksi pariisin suosikki piilotetuista helmistämme.

Damoye-tuomioistuin

Tämä söpö, päällystetty jalankulkukuja Bastillen alueella on vuorattu boutique-kaupoilla ja näyttää pohjimmiltaan pariisilaisilta. Täällä on vakavia Madeline-viboja. Jos olet ostoksilla tai haluat vain istua viehättävässä kahvilassa etsimässä täydellistä valokuvapaikkaa, tämä on se. Court Damoye on upea syksyllä, kun kaikki viiniköynnökset alkavat kääntyä.

Rue des Thermopyles

Nyt se on todellinen Pariisin piilotettu helmi… Kirjaimellisesti kukaan ei tiedä, että tämä katu on edes olemassa. Pariisin 14. Tämä pieni katu on paljon vähemmän suosittu kuin Rue Cremieux, mutta yhtä viehättävä.

Sarovin Pyhän Serphanin kirkko

Tässä pienessä piilotetussa pienessä kirkollisessa rakennuksessa, jossa on sininen kupoli, on kaunis puinen esteettinen, kaunis sisustus ja umpeenkasvanut sisäpiha. Se on kuin astuisi taaksepäin ajassa ja on niin rauhallinen paikka, että nautit mielelläsi vain hetken tunnelmasta. Todellinen piilotettu helmi Pariisin 15.

Vene La Villettessä

Suuntaa Marin d’Eau Doucelle Bassin de la Villetteen vuokraamaan lisenssitöntä venettä ja purjehtimaan Bassinin kanajalla. Veneily on yksi pariisin hauskimmista tekemistä kesällä. Niin hauska ja ainutlaatuinen tapa nähdä Pariisi aivan eri näkökulmasta!